Skip to main content

Köpvillkor

För din trygghet!

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör köp på, och använder, sajten boobis.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Confidenca AB, org. nr 556167-0158. Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till dessa villkor.

Confidenca AB kan inte hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Hur hanterar vi känslig information om dig?

För Confidenca AB är våra kunder viktiga och all information som samlas ansvarsfullt med hänsyn till din integritet och till lagen om GDPR.

Det är viktigt för oss att vara tydliga angående hur vi hanterar dina personliga uppgifter därför kan du alltid kontakta oss gällande frågor kring detta.

Det finns olika tillfällen där vi däremot behöver hantera dina personuppgifter eller annan integritetskänslig information för att tillhandahålla våra tjänster till exempel:

När du handlar på confidencaacademy.se behöver vi säkerställa att köpet är riktigt och att det verkligen är du som handlar. Beroende på vilket betalsätt du väljer kan vi behöva hantera dina kreditkortsuppgifter eller utföra en kreditbedömning. Vill du att din information raderas efter att din order hos oss är färdighanterad mailar du oss.

Priser

Samtliga priser är i svenska kronor och inkluderar gällande moms, för närvarande 25 %. Vi har ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill beställa. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel.

Rabattkoder

Rabattkoder fungerar endast på tjänster som ej redan är rabatterade.

Betalning

Vi erbjuder Klarna, som betalningsmetod i Sverige. Genom Klarna kan du välja faktura, kortbetalning eller delbetalning.

Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp.

Klarna tar i vissa fall ut en avgift, till exempel om din Klarna-faktura ej betalas i tid. Mer information om Klarna hittar du på klarna.se.

Confidenca företagsinformation

Confidenca AB
Orgnr: 556167-0158
Godkänd för F-skattsedel