Skip to main content
Aktuellt

Nystart och utveckling var och när du vill i den takt som passar dig!

Inlagt av 8 september, 2023februari 27th, 2024

Kyliga morgontimmar och gyllene löv som faller till marken.

Semestertiderna är över och vi går nu in en ny fas med ny energi. I och med det får vi en chans att stanna upp och reflektera över vårt liv.

Vi på Confidenca Academy ser hösten som en fantastisk möjlighet för nystart och utveckling. Vi startar därför upp höstterminen med att lansera helt digitala onlinekurser inom personlig utveckling och motivation. Dessa kurser ger dig möjlighet arbeta var du vill i din egen takt på de tider som passar dig. Vi utgår från vetenskapligt förankrade metoder och modeller och mixar teori med övningar, meditationer och konkreta verktyg.

De första kurserna som lanseras under september är en Grundkurs i Stresshantering samt en Grundkurs i Acceptance and Comittment Therapy. Nya kurser kommer sedan att läggas kontinuerligt under hösten. Vi hoppas kunna inspirera och motivera människor till att göra positiva förändringar, växa som individer och möta livets upp och nedgångar på ett tryggt och medvetet sätt.

Hur ser det ut för dig? Har du bestämt dig för att testa nya utmaningar i höst? Är du redo för personlig utveckling?

Kolla in gärna in våra onlinekurser och se om du kan hitta något som är utvecklande för dig! https://confidencaacademy.se/onlinekurser/